Ker razumemo in cenimo pomembnost zasebnosti našega uporabnika, vas pozivamo, da si natančno preberete našo Politiko Zasebnosti, ki vam pove katere podatke zbiramo ko obiščete našo spletno stran in/ali uporabite našo spletno storitev ter tudi kako te podatke uporabljamo, izmenjujemo in skrbimo za njihovo zavarovanje. Ti pogoji veljajo za vašo uporabo spletne strani www.crgp.si vključno z vso ponujeno vsebino, funkcionalnostmi in storitvami. V kolikor se ne strinjate s katerimi koli določbami, vam svetujemo, da zapustite našo spletno stran in prenehate z uporabo spletnih storitev.

  • ZBIRANJE PODATKOV

Zbiramo anonimne informacije in podatke od obiskovalcev naše spletne strani, z namenom spremljanja dostopanja in uporabe naše spletne strani. Te informacije nam pomagajo razumeti kdo uporablja našo spletno stran in spletno storitev, kako izboljšati in tržiti našo spletno stran in spletno storitev ter pri oblikovanju in razvoju novih produktov. Zbiramo informacije kot so spletne zahteve, podatki poslani v zvezi s takimi zahtevami, IP naslov, vrsta brskalnika, jezik brskalnika, timestamp za zahtevo in druge anonimne statistične podatke vezane na uporabo naše spletne strani in spletnih storitev.

Če uporabite našo spletno storitev, zberemo tudi podatke o vaših iskalnih izrazih in povezavah, ki ste jih izbrali na strani s prikazanimi rezultati. Ta podatek sam po sebi ne more biti uporabljen za vašo identifikacijo ali stik z vami, možno pa je, da se ta podatek združi z osebnimi podatki ki smo jih zbrali, da bi naša spletna stran uspešneje komunicirala z vami in bolje prepoznala vaše interese.

Vaši osebni podatki so potrebni za registracijo na naši spletni strani, za uporabo spletne storitve in v primeru, da se naročite na naše e-novice. Takšne informacije lahko vključujejo vaše ime, naslov, elektronski naslov, starost, telefonsko številko, uporabniško ime, geslo, podatke o kreditni kartici in druge informacije potrebne za registracijo. V vseh teh primerih bomo informacije pridobili samo, če nam jih prostovoljno posredujete s tem, da izvedete registracijo in/ali opravite nakup, vaše osebne podatke pa bomo uporabili izključno za namene, za katere so bili zbrani. Našo spletno stran lahko sicer obiščite anonimno, vendar vam ne bodo na voljo vse ponujene storitve.

Možno je zbiranje vaših osebnih podatkov preko dejavnosti, kot so raziskave, tekmovanja ipd. Prav tako lahko pridobimo vaše osebne podatke od nekaterih distribucijskih partnerjev ali ponudnikov storitev kot del zagotavljanja naših storitev iskanja tem tretjim osebam. Ko od vas želimo osebne podatke, vas bomo obvestili o tipu informacije, ki jo potrebujemo in o namenu za katerega bo ta informacija uporabljena.

Naša spletna stran zbira tudi piškotke, ki nam omogočajo, da prepoznamo vaš brskalnik in zajamemo ter si zapomnimo določene informacije. Piškotke uporabljamo, da si zapomnimo in obdelamo podatke o prometu in interakciji na spletni strani, zato da vam lahko v prihodnosti ponudimo boljšo uporabniško izkušnjo in orodja bolje prilagojena vašim potrebam. Če vam je ljubše, lahko izberete opcijo, da vas vaš računalnik opozori vsakič, ko je piškotek poslan, lahko pa se odločite, da boste izklopili vse piškotke prek nastavitev vašega brskalnika. Kot pri večini spletnih strani, nekatere naše storitve ne bodo delovale pravilno, če piškotke izključite.

  • UPORABA IN POSREDOVANJE PODATKOV

Zbrane informacije in podatke uporabimo zato, da vam ponudimo relevantne rezultate iskanja ter prilagodimo in izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo. Prav tako zbrane podatke uporabimo za zagotavljanje, vzdrževanje, izboljšanje, razvoj in zaščito naših storitev ter izvajanje poslovnih analiz, kar nam pomaga pri izboljšanju kakovosti našega poslovanja, spletne strani in storitev. Podatke o iskalnih poizvedbah lahko uporabimo za prikaz prilagojenih oglasov ali storitev naših oglaševalskih partnerjev. Prav tako uporabljamo vaše osebne podatke za obdelavo transakcij.

Ti podatki se ne bodo prodali kateremu koli drugemu podjetju, organizaciji ali posamezniku izven CRGP d.o.o. in naših povezanih podjetij iz katerih koli razlogov, in bodo uporabljeni le z izrecnim namenom zagotavljanja zahtevanih storitev. Sem niso vključene zaupanja vredne tretje osebe, ki nam pomagajo pri vodenju našega poslovanja, v kolikor se te tretje osebe strinjajo, da so te informacije zaupne. Vaše podatke bomo predali v primeru da menimo, da je predaja primerna zaradi spoštovanja zakonov, izvajanja politik naše spletne strani in zaščite pravic ter lastnine ali iz varnostnih razlogov.

S klikom na povezavo ali oglas, ki ga najdete na spletni strani ali preko naše storitve, lahko zapustite našo spletno stran in pošljete podatke na drugo spletno stran. Naša Politika Zasebnosti ne velja za vaše povezave z drugimi spletnimi stranmi, tudi če ste povezavo do njih našli na naši spletni strani, zato je pomembno, da preberete njihovo politiko zasebnosti in se seznanite s tem, kako bodo vaše informacije obravnavane na njihovi spletni strani.

Kot del zagotavljanja naše spletne storitve, vam bomo morda posredovali tudi različna obvestila kot na primer obvestila servisne službe in administrativna sporočila. Ta sporočila se štejejo kot del storitve, zate se od njihovega prejemanja morda ne boste mogli odjaviti.

Na naši spletni strani uporabljamo socialne gumbe, ki jih ponujajo storitve kot so Twitter, Facebook, LinkedIn in Google+. Za uporabo teh storitev se odločite sami, zato CRGP d.o.o. ni odgovoren za politiko varstva zasebnosti in/ali prakso teh tretjih oseb. Sami ste odgovorni za to, da preberete in razumete politiko zasebnosti teh storitev.

  • ČAS HRANJENJA PODATKOV

Zbrane podatke bo CRGP d.o.o. hranil toliko časa, kolikor je to potrebno za zagotavljanje storitev ali namene opisane v tem dokumentu. Uporabnik aplikacije lahko kadar koli zahteva od CRGP d.o.o., da se njegovi osebni podatki odstranijo.

  • VARNOST PODATKOV

Varnost in zaupnost vaših podatkov je za nas zelo pomembna, zato smo sprejeli številne ukrepe, ki zagotavljajo zaščito posredovanih podatkov. Uporabljamo tehnologijo za šifriranje podatkov, zato da se podatke zaščiti pred izgubo, zlorabo ali spremembo. Secure Socket Layers šifrira poslane podatke med računalnikom in našo bazo podatkov, vendar pa noben način prenašanja ali shranjevanja elektronskih podatkov ni popolnoma varen, zato ne moremo zagotoviti, da ti podatki ne bodo nikoli pregledani ali uporabljeni na način, ki ni v skladu s to Politiko Zasebnosti.

  • DIREKTIVA ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Za zavarovanje temeljnih pravic in svoboščin naših uporabnikov, zlasti pravice do zasebnosti v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, izjavljamo, da smo v skladu z Zakonom o varstvu podatkov in tudi v skladu z evropsko Direktivo o varstvu osebnih podatkov.

  • SPREMEMBE POLITIKE ZASEBNOSTI

Politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni z objavo najnovejše različice, skupaj z navedbo datuma, na katerega je bila sprememba Politike Zasebnosti objavljena. Glede uporabe informacij velja Politika zasebnosti, ki je velja v času, ko so se takšne informacije uporabile. Uporabniki so vezani na kakršne koli spremembe v Politiki Zasebnosti, potem ko so bile omenjene spremembe objavljene. Če se ne strinjate s spremembami, prenehajte uporabljati naše storitve in zaprite svoj račun. Ta Politika Zasebnosti je bila nazadnje spremenjena 28. septembra 2020.